Jocuri Evadarea Agentului

Facebook
Alte site-uri de jocuri
Jocuri pentru copii - PEZO.ro este site-ul cu cele mai frumoase jocuri pentru copii.

Jocuri Barbie - Jocuri barbie, jocuri pentru fete. Joaca acum cele mai frumoase jocuri cu barbie si printese!
Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

JOCURI DE VANATOARE > Jocuri Distractive > Evadarea Agentului

Descriere: Agent Kim s-a saturat de vechea ei munca si vrea sa evadeze din baza militara. Insa, imediat ce s-a dat alarma, capitanul a pus toate unitatile militare pe urmele ei, ca sa o aduca inapoi cu orice pret. Ajut-o sa evadeze si sa scape de cei ce sunt pe urmele ei. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, tasta "SPACE", tastele "A", "S", "D", "W", "1", "2", "3" si "4"
Publicitate

Jucati acum Evadarea Agentului doar pe JocuriDeVanatoare.ro

Ti-a placut acest joc?

Evadarea Agentului - Jocuri de vanatoare

Evadarea Agentului Va multumim pentru ca ati ales jocuri noastre de vanatoare. JocuriDeVanatoare.ro este singurul site cu acest gen de jocuri, nu ezitati sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati in continuare de o larga colectie de jocuri de vanatoare. Ati jucat jocul de vanatoare Evadarea Agentului pe jocuridevanatoare.ro, site-ul vostru cel mai bun cu jocuri de vanatoare online. Evadarea Agentului este un joc din categoria Jocuri Distractive unde sunt diferite jocuri cu specific de vanatoare doar pentru voi. Daca iti place jocul Evadarea Agentului, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri de vanatoare din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri de vanatoare cel mai tare site din Romania!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri amuante, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu agenti, Jocuri agenti, Jocuri de actiune, Jocuri actiune, Jocuri de vanatoare, Jocuridevanatoare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri de vanatoare - Politica de confidentialitate

Jocuri Evadarea Agentului de vanatoare

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Vanatoare
jocuri cu tractoare - jocuri cu animale - Online Games
( Jocuri de vanatoare Evadarea agentului 4.9 / 5 [6916 Voturi] )