Jocuri Impusca Fazanul

Facebook
Alte site-uri de jocuri
Jocuri pentru copii - PEZO.ro este site-ul cu cele mai frumoase jocuri pentru copii.

Jocuri Barbie - Jocuri barbie, jocuri pentru fete. Joaca acum cele mai frumoase jocuri cu barbie si printese!
Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

JOCURI DE VANATOARE > Jocuri Vanatoare De Animale > Impusca Fazanul

Descriere: Sa vedem cat de priceput esti in a tinti fazanii. Pentru a trece la nivelul urmator trebuie sa ajungi la 1000 de puncte. Impusca cati mai multi fazani. Incearca sa nu impusti cocosul si gainile deoarece o sa-ti pierzi 100 de puncte pt fiecare in parte.
Control: Foloseste Mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Impusca Fazanul doar pe JocuriDeVanatoare.ro

Ti-a placut acest joc?

Impusca Fazanul - Jocuri de vanatoare

Impusca Fazanul Va multumim pentru ca ati ales jocuri noastre de vanatoare. JocuriDeVanatoare.ro este singurul site cu acest gen de jocuri, nu ezitati sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati in continuare de o larga colectie de jocuri de vanatoare. Ati jucat jocul de vanatoare Impusca Fazanul pe jocuridevanatoare.ro, site-ul vostru cel mai bun cu jocuri de vanatoare online. Impusca Fazanul este un joc din categoria Jocuri Vanatoare De Animale unde sunt diferite jocuri cu specific de vanatoare doar pentru voi. Daca iti place jocul Impusca Fazanul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri de vanatoare din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri de vanatoare cel mai tare site din Romania!
Etichete: Jocuri cu vanatoare de fazani, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri de vanatoare, Jocuri cu fazani, Vanatoare de fazani, Jocuri cu vanatori, Jocuri de actiune, Jocuri de coordonare, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru cei mici,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri de vanatoare - Politica de confidentialitate

Jocuri Impusca Fazanul de vanatoare

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Vanatoare
jocuri cu tractoare - jocuri cu animale - Online Games
( Jocuri de vanatoare Impusca Fazanul 4.9 / 5 [6921 Voturi] )