Jocuri Impusca Mistretul

Facebook
Alte site-uri de jocuri
Jocuri pentru copii - PEZO.ro este site-ul cu cele mai frumoase jocuri pentru copii.

Jocuri Barbie - Jocuri barbie, jocuri pentru fete. Joaca acum cele mai frumoase jocuri cu barbie si printese!
Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

JOCURI DE VANATOARE > Jocuri Vanatoare De Animale > Impusca Mistretul

Descriere: Super joc de vanatoare. Tinteste si omoara mistretii! Pune-ti tinta pe capul mistretului si trageti. Daca nimeriti capul va muri din prima, iar daca nimeriti corpul va trebui sa trageti de 3 ori pentru al omora. Daca 5 mistreti scapa, jocul se termina.
Control: Folositi Mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Impusca Mistretul doar pe JocuriDeVanatoare.ro

Ti-a placut acest joc?

Impusca Mistretul - Jocuri de vanatoare

Impusca Mistretul Va multumim pentru ca ati ales jocuri noastre de vanatoare. JocuriDeVanatoare.ro este singurul site cu acest gen de jocuri, nu ezitati sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati in continuare de o larga colectie de jocuri de vanatoare. Ati jucat jocul de vanatoare Impusca Mistretul pe jocuridevanatoare.ro, site-ul vostru cel mai bun cu jocuri de vanatoare online. Impusca Mistretul este un joc din categoria Jocuri Vanatoare De Animale unde sunt diferite jocuri cu specific de vanatoare doar pentru voi. Daca iti place jocul Impusca Mistretul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri de vanatoare din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri de vanatoare cel mai tare site din Romania!
Etichete: Jocuri cu vanatoare de mistreti, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri de vanatoare, Jocuri cu mistreti, Vanatoare de mistretii, Jocuri cu vanatori, Jocuri cu caprioare, Jocuri cu vanatoare de caprioare , Jocuri de actiune, Jocuri de coordonare, Jocuri de tintit,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri de vanatoare - Politica de confidentialitate

Jocuri Impusca Mistretul de vanatoare

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Vanatoare
jocuri cu tractoare - jocuri cu animale - Online Games
( Jocuri de vanatoare Impusca Mistretul 4.9 / 5 [6916 Voturi] )