Jocuri Impusca Pasarile

Facebook
Alte site-uri de jocuri
Jocuri pentru copii - PEZO.ro este site-ul cu cele mai frumoase jocuri pentru copii.

Jocuri Barbie - Jocuri barbie, jocuri pentru fete. Joaca acum cele mai frumoase jocuri cu barbie si printese!
Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

JOCURI DE VANATOARE > Jocuri Vanatoare De Pasari > Impusca Pasarile

Descriere: Unul dintre cele mai grele jocuri de impuscat rate. Pasarile zboara si pe la nivelul apei, trebuie sa fii atent si sa tragi cu pistolul cand trebuie deoarece munitea este limitata. In partea de jos a ecranului vei vedea cate pasari ai omorat si cate gloante ti-au mai ramas.
Control: Click stanga pentru a trage
Publicitate

Jucati acum Impusca Pasarile doar pe JocuriDeVanatoare.ro

Ti-a placut acest joc?

Impusca Pasarile - Jocuri de vanatoare

Impusca Pasarile Va multumim pentru ca ati ales jocuri noastre de vanatoare. JocuriDeVanatoare.ro este singurul site cu acest gen de jocuri, nu ezitati sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati in continuare de o larga colectie de jocuri de vanatoare. Ati jucat jocul de vanatoare Impusca Pasarile pe jocuridevanatoare.ro, site-ul vostru cel mai bun cu jocuri de vanatoare online. Impusca Pasarile este un joc din categoria Jocuri Vanatoare De Pasari unde sunt diferite jocuri cu specific de vanatoare doar pentru voi. Daca iti place jocul Impusca Pasarile, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri de vanatoare din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri de vanatoare cel mai tare site din Romania!
Etichete: Jocuri de vanatoare, Jocuri cu vanatoare de rate, Jocuri cu rate, Jocuri cu vanatoare de animale, Jocuri vanatoare rate, Jocuri vanatoare de pasari, Jocuri cu animale, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri de agilitate, Jocuri de impuscat rate, Jocuri de impuscat pasari, Jocuri de impuscat animale, Jocuri cu pasari, Jocuri de impuscat,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri de vanatoare - Politica de confidentialitate

Jocuri Impusca Pasarile de vanatoare

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Vanatoare
jocuri cu tractoare - jocuri cu animale - Online Games
( Jocuri de vanatoare Impusca Pasarile 4.9 / 5 [6915 Voturi] )