Jocuri Prinde Peste

Facebook
Alte site-uri de jocuri
Jocuri pentru copii - PEZO.ro este site-ul cu cele mai frumoase jocuri pentru copii.

Jocuri Barbie - Jocuri barbie, jocuri pentru fete. Joaca acum cele mai frumoase jocuri cu barbie si printese!
Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

JOCURI DE VANATOARE > Jocuri Cu Pescuit > Prinde Peste

Descriere: Pescuitul este un hobby pentru multi dintre noi. In acest joc, ca sa treci rapid nivelurile trebuie sa prinzi acelasi tip de peste unul dupa altul. Astfel vei primi mai multe puncte. Cu cat avensezi mai mult, firul cu cartigul de pescuit se lungeste si devine mai puternic ca sa poti prinde pesti mai mari si aflati la adancime mare. Ai grija la rechini daca nu esti destul de puternic nu poti sa-l prinzi. Prinde pestii mai rari pentru mai multe puncte!
Control: Foloseste Mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Prinde Peste doar pe JocuriDeVanatoare.ro

Ti-a placut acest joc?

Prinde Peste - Jocuri de vanatoare

Prinde Peste Va multumim pentru ca ati ales jocuri noastre de vanatoare. JocuriDeVanatoare.ro este singurul site cu acest gen de jocuri, nu ezitati sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati in continuare de o larga colectie de jocuri de vanatoare. Ati jucat jocul de vanatoare Prinde Peste pe jocuridevanatoare.ro, site-ul vostru cel mai bun cu jocuri de vanatoare online. Prinde Peste este un joc din categoria Jocuri Cu Pescuit unde sunt diferite jocuri cu specific de vanatoare doar pentru voi. Daca iti place jocul Prinde Peste, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri de vanatoare din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri de vanatoare cel mai tare site din Romania!
Etichete: Jocuri de vanatoare, Jocuri cu balene, Jocuri cu pesti, Jocuri cu vanatoare de balene, Jocuri de prins pesti, Jocuri cu pescuit, Jocuri distractive, Jocuri cu rechini, Jocuri de prins pesti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri de vanatoare - Politica de confidentialitate

Jocuri Prinde Peste de vanatoare

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Vanatoare
jocuri cu tractoare - jocuri cu animale - Online Games
( Jocuri de vanatoare Prinde Peste 4.9 / 5 [6919 Voturi] )