Jocuri Vanatoare Cu Arcul

Facebook
Alte site-uri de jocuri
Jocuri pentru copii - PEZO.ro este site-ul cu cele mai frumoase jocuri pentru copii.

Jocuri Barbie - Jocuri barbie, jocuri pentru fete. Joaca acum cele mai frumoase jocuri cu barbie si printese!
Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

JOCURI DE VANATOARE > Jocuri De Vanatoare Cu Arcul > Vanatoare Cu Arcul

Descriere: Tinteste cu mouse-ul si vanati animalul! Vanatoare cu arcul este un joc de vanatoare incredibil de provocator in care vi se administreaza cinci sageti cu care trebuie sa vanati animale. Trebuie sa nimeriti vanatul cat de bine deoarece la fiecare rateu vi se pierde cate o sageata, iar cand se termina acestea jocul se termina. Pentru cei familiarizati cu jocuri de vanatoare aceasta este, probabil, un joc putin cam simplu, dar merita cu siguranta sa-l incercati.
Control: Tineti apasat butonul stanga de la mouse dupa ce tintiti vanatul, iar apoi trageti de mouse in spate pentru a intinde arcul, iar apoi lasati. Alegeti puterea de impuscat prin glisarea mouse-ul in spate. Prin eliberarea butonului de la mouse se face tragerea.
Publicitate

Jucati acum Vanatoare Cu Arcul doar pe JocuriDeVanatoare.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanatoare Cu Arcul - Jocuri de vanatoare

Vanatoare Cu Arcul Va multumim pentru ca ati ales jocuri noastre de vanatoare. JocuriDeVanatoare.ro este singurul site cu acest gen de jocuri, nu ezitati sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati in continuare de o larga colectie de jocuri de vanatoare. Ati jucat jocul de vanatoare Vanatoare Cu Arcul pe jocuridevanatoare.ro, site-ul vostru cel mai bun cu jocuri de vanatoare online. Vanatoare Cu Arcul este un joc din categoria Jocuri De Vanatoare Cu Arcul unde sunt diferite jocuri cu specific de vanatoare doar pentru voi. Daca iti place jocul Vanatoare Cu Arcul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri de vanatoare din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri de vanatoare cel mai tare site din Romania!
Etichete: Jocuri cu arcul, Jocuri de vanatoare, Vanatoare de animale, Jocuri cu vanatoare de cerbi, Jocuri cu impuscaturi, Vanatoare de cerbi, Vanatoare de animale cu arcul,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri de vanatoare - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanatoare Cu Arcul de vanatoare

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Vanatoare
jocuri cu tractoare - jocuri cu animale - Online Games
( Jocuri de vanatoare Vanatoare cu arcul 4.9 / 5 [6919 Voturi] )