Jocuri Vanatoarea Mistretilor

Facebook
Alte site-uri de jocuri
Jocuri pentru copii - PEZO.ro este site-ul cu cele mai frumoase jocuri pentru copii.

Jocuri Barbie - Jocuri barbie, jocuri pentru fete. Joaca acum cele mai frumoase jocuri cu barbie si printese!
Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

JOCURI DE VANATOARE > Jocuri Vanatoare De Animale > Vanatoarea Mistretilor

Descriere: Trage in toti mistretii care-ti apar in cale! Sunt multi porci salbatici care trebuie impuscati. O sa mai apara si alte animale, asa ca v-a trebui sa le impusti pe toate pentru a castiga. Scopul tau este de a tinti cu ajutorul mouse-ului si de a trage facand clic stanga. Apasa Spacebar pentru a reincarca. Fii rapid si castiga punctele puse in joc!
Control: Scopul tau este de a tinti cu ajutorul mouse-ului si de a trage facand clic stanga. Apasa Spacebar pentru a reincarca. Fii rapid si castiga punctele puse in joc!
Publicitate

Jucati acum Vanatoarea Mistretilor doar pe JocuriDeVanatoare.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanatoarea Mistretilor - Jocuri de vanatoare

Vanatoarea Mistretilor Va multumim pentru ca ati ales jocuri noastre de vanatoare. JocuriDeVanatoare.ro este singurul site cu acest gen de jocuri, nu ezitati sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati in continuare de o larga colectie de jocuri de vanatoare. Ati jucat jocul de vanatoare Vanatoarea Mistretilor pe jocuridevanatoare.ro, site-ul vostru cel mai bun cu jocuri de vanatoare online. Vanatoarea Mistretilor este un joc din categoria Jocuri Vanatoare De Animale unde sunt diferite jocuri cu specific de vanatoare doar pentru voi. Daca iti place jocul Vanatoarea Mistretilor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri de vanatoare din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri de vanatoare cel mai tare site din Romania!
Etichete: Jocuri cu vanatoare, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri de vanatoare, Jocuri cu mistreti, Vanatoare de mistreti, Jocuri cu vanatori, Jocuri cu vanatoare de porci salbatici , Jocuri de actiune, Jocuri de coordonare, Jocuri pentru copii, Jocuri pentru cei mici, Jocuri cu vanatoarea de porci salbatici,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri de vanatoare - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanatoarea Mistretilor de vanatoare

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Vanatoare
jocuri cu tractoare - jocuri cu animale - Online Games
( Jocuri de vanatoare Vanatoarea mistretilor 4.9 / 5 [6914 Voturi] )