Jocuri Vanatorul

Facebook
Alte site-uri de jocuri
Jocuri pentru copii - PEZO.ro este site-ul cu cele mai frumoase jocuri pentru copii.

Jocuri Barbie - Jocuri barbie, jocuri pentru fete. Joaca acum cele mai frumoase jocuri cu barbie si printese!
Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: Cu toate ca esti un adevarat iubitor de animale, totodata iti place si vanatoarea. De aceea, in aceasta zi te-ai decis sa mergi la vanatoare, insa, ca sa nu ranesti bietele animale si pasari, te-ai decis sa tragi cu gloante oarbe. Incearca sa tintesti cat mai multe vietuitoare inainte sa apunna soarele si sa se faca noapte. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Vanatorul doar pe JocuriDeVanatoare.ro

Ti-a placut acest joc?

Vanatorul - Jocuri de vanatoare

Vanatorul Va multumim pentru ca ati ales jocuri noastre de vanatoare. JocuriDeVanatoare.ro este singurul site cu acest gen de jocuri, nu ezitati sa ramaneti alaturi de noi si sa va bucurati in continuare de o larga colectie de jocuri de vanatoare. Ati jucat jocul de vanatoare Vanatorul pe jocuridevanatoare.ro, site-ul vostru cel mai bun cu jocuri de vanatoare online. Vanatorul este un joc din categoria Jocuri Vanatoare De Animale unde sunt diferite jocuri cu specific de vanatoare doar pentru voi. Daca iti place jocul Vanatorul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri de vanatoare din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri de vanatoare cel mai tare site din Romania!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu pusca, Jocuri pusca, Jocuri cu cerbi, Jocuri cerbi, Jocuri caprioare, Jocuri cu caprioare, Jocuri cu pasari, Jocuri pasari, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuridevanatoare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri de vanatoare - Politica de confidentialitate

Jocuri Vanatorul de vanatoare

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Vanatoare
jocuri cu tractoare - jocuri cu animale - Online Games
( Jocuri de vanatoare Vanatorul 4.9 / 5 [6910 Voturi] )